Sista sommardagen - 31 Augusti | Kämpa tös

Kämpa tös

Annons

Sista sommardagen – 31 Augusti

Till slut så tog jag mig upp ur våran sköna soffa! Gav mig ut på en PW. Mina ben är konstiga. Förut hade jag typ en inflammation i smalbenen men nu tror jag att det är borta(?) men istället så har jag ont i någon muskel i smalbenet och i låret :S Vad är det för fel på mina ben???? 

Har duschat och sitter just nu i soffan. Tilda har lagt sig så nära mig det bara går. Hon är så gosig, i alla fall när hon själv vill! Pappa går runt här hemma och är sjuk.. Blir inte förvånad om man själv också blir det snart. Men det ska vi väl hoppas att man inte blir! 

Sitter och kollar på Halv åtta hos mig. Jag gillar verkligen matlagningsprogram. Dels för att det är intressant, man får inspiration och jag tycker att det är kul att baka/laga mat, framför allt att baka. Det misslyckas jag inte med i alla fall 😛 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats