Med er klarar jag allt | Kämpa tös

Kämpa tös

Annons

Med er klarar jag allt

Jag kommer säkert tjata om det här mycket. Men jag har verkligen världens bästa vänner! Mina vänner hör till min familj. Jag har en stor familj. Dom gör mig starkare för varje dag som går. Med dom klarar jag allt. 
Jag känner ett sådant lyckorus när jag tänker på allt jag har. Jag är så tacksam över det. Man ska fokusera på det man har, och inte på det man inte har. Jag har egentligen allt jag behöver. Min familj och mina vänner. Ni är så jävla fucking bra! Behövde bara svära där lite. 

Jag känner mig stark med er. Jag är stark med er. Jag älskar er mer än ni någonsin kan ana ❤

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tova

    sv: jo jag har tid att ses torsdag men då jobbar väl du? :/ För jag kan inte imorgon för då ska jag träna och sen till marieberg med mamma och siri, sen jobbar jag fredag lördag så då kan jag inte heller, möjligtvis söndag men jag ska förmodligen va hos mamma då för att hjälpa henne med bryggan och trädgården om vädret håller i sig… Så jobbigt med mycket att göra! Haha 🙁

  2. Tova

    sv: nej jag hoppas verkligen inte det och jag hoppas att du säger till mig om det är något du är irriterad på eller om jag gör någonting fel för om du inte säger nått så kan jag heller inte ändra på någonting och då är det endast dig det drabbar. <3

Annons
stats