"Folk skapar rykten, folk pratar om det dom hör. Men jag föddes inte för eran skull så ni behöver inte älska det jag gör" | Kämpa tös

Kämpa tös

Annons

“Folk skapar rykten, folk pratar om det dom hör. Men jag föddes inte för eran skull så ni behöver inte älska det jag gör”

Medans säkert många är ute och fester en sån här fredagskväll så stannade jag hemma. Blev tjatad på om att följa med på någon fest men kände att jag inte skulle orka. Är trött och kände att jag hellre ville slappa i soffan. Men nu har mamma och pappa gått och lagt sig eftersom att dom ska upp tidigt i morgon. Så istället för att lata mig i soffan så sitter jag nu i min säng. I den vita sängen som står mitt i rummet med blomvägg och tända stearinljus. Fint. 
Klockan är inte ens tolv och jag är riktigt trött. Tur att det är lov nu! Funderade först på att ställa klockan i morgon så jag skulle hinna träna, men beslöt mig sen för att inte göra det. Skulle verkligen behöva träna men behöver även en sovmorgon. Så om jag vaknar i tid av mig själv så får det bli träning men annars så får jag en skön sovmorgon istället 🙂 

Bild 2011-10-28 kl. 23.n15 #2Bild 2011-10-28 kl. 23.14

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats